Spakenburg Paling BV Haringweg 10 3751 BH Spakenburg The Netherlands telefoon 033 - 29 88 746
?

Gefileerde vers gerookte regenboogforel van forel.nl
Het ambachtelijk roken van regenboogforel is natuurlijk een traditioneel vak apart. Het begint met de allerbeste verse regenboogforel. Vervolgens wordt de regenboogforel gezouten. Het zouten gebeurt op traditioneel ambachtelijke wijze in een zoutoplossing. Wij maken hiervoor géén gebruik van injecteren en allerlei andere kunstmatige middelen. Na het zouten volgt het traditionele ambacht van het roken met vuur en rook. Zo blijft ook ons product echt traditioneel ambachtelijk en lekker smeuïg. 

 "Vers Gerookte Forel Filet" ; Het traditionele recept dat wij hiervoor gebruiken is al meer dan een eeuw van generatie op generatie doorgegeven. Dit recept is de reden waarom wij voor ons knapperende houtvuur gebruik maken van speciale houtsoorten zoals zuiver eiken- en beukenhout. De correcte wijze van zouten en het gebruik van de juiste houtsoorten bepalen een groot deel van het aroma. 

Tot slot, het belangrijkste, de liefde van de ambachtslieden echte vakmensen die de traditie van forel roken in hun hart dragen. Dankzij alle in de vorige eeuw opgedane ambachtelijke kennis en traditie is gefileerde vers gerookte regenboogforel het gehele jaar door bij de Nederlandse visspecialist verkrijgbaar.

Alles samen maakt dat je geniet bij het eten van heerlijke gefileerde vers gerookte regenboogforel van forel.nl